SPARK CHALLENGE 2017 - CLOSE THE LOOP

Resources, hulpbronnen en afvalstoffen worden uitgewisseld over de hele wereld. Dat vergt veel energie en zorgt voor veel restmateriaal. Het ÔÇÿsluiten van kringlopenÔÇÖ, ofwel niets meer weggooien en alles opnieuw gebruiken, leidt tot heel toffe nieuwe producten en idee├½n! Met wat er is, cre├½er je waarde.

Dat klinkt fantastisch, maar is de praktijk lastig. Een kring sluiten betekent niet alleen dat je heel inventief moet zijn met materialen en grondstoffen, maar ook met afval en reststoffen. Of de manier waarop je dit systeem stimuleert en rendabel krijgt. Dit is de opgave die we gaan kraken tijdens de SPARK Challenge 2017.

Een ideale challenge voor ambitieuze studenten die graag kennismaken met bedrijven, andere studenten en vol energie aan de slag gaan! We hebben maximaal 50 plekken, vol=vol! Dus ben jij een student die alles uit de kast haalt en een opleiding volgt zoals technische bedrijfskunde, commerciële economie, bouwkunde, milieukunde, vormgeving of communicatie? Schrijf je dan nu in. Aanmelden kan t/m 11 oktober. Deelnemen is gratis.

Kick off: 13 oktober; challenge dagen: 19, 20 en 21 oktober. Op 19 en 20 oktober van 8:30 tot 22:00 uur en op 21 oktober van 8:30 uur tot 18:00 uur. Locatie: SPARK Campus, Graafsebaan 3 in Rosmalen. Met een finale op de Dutch Design Week! Meer info? Surf snel naar www.sparkchallenge.nl.

De organisatie is uitbesteed aan de makers van Innovation in a Week en Hackathon Masters. Neem voor meer informatie contact op met Robert Wit, per email robert@iiaw.nl of bel rechtstreeks met hem op telefoonnummer 06- 46 12 22 36.