Open Dag Cosun innovation center

Het Cosun innovation center is medio juli 2017 in gebruik genomen en graag geven wij u een kijkje achter de schermen op zaterdag 14 oktober a.s.

Het Cosun innovation center is een ontmoetingsplaats voor iedereen die binnen Cosun bezig is met innovatie en ontwikkeling. Ongeveer honderd professionals zijn de vaste gebruikers van het pand, maar ook collegaÔÇÖs van alle Cosun-bedrijven, externe wetenschappers, studenten, leveranciers en klanten zijn welkom, voor een bijeenkomst of om er samen te werken. 

Tijdens de Open Dag is er een route door het pand uitgezet die de bezoekers langs alle afdelingen en laboratoria leidt. Medewerkers van Cosun Research & Development, Cosun New Business & Innovation, Cosun Biobased Products en stichting IRS geven uitleg bij wat er zoal te zien is en wordt gedemonstreerd. Voor jonge onderzoekers in de dop een unieke kans om een kijkje te nemen in de keukens van research & development. 

U kunt zich inschrijven voor de Open Dag en een keuze maken voor ├®├®n van de 8 tijdsvakken. U wordt ontvangen met een kopje koffie waarna u zelf van start kunt met de rondgang. Deze zal ongeveer een uur in beslag nemen, waarna we u in de Pilothal opnieuw zullen verwelkomen voor een drankje en een van de lekkernijen van de Business groepen van Cosun.

U kunt zich hier aanmelden.