Biobased Delta Business Development Dag

Jaarlijkse Biobased Delta Business Development Dag. Ontmoet bijna 100 MKB-ers en professionals actief in de Biobased Economy. Business, Financiering en Internationalisatie zijn de kernwoorden!

Pre-event 28 september, 2016: Finance Academy
The Finance Academy: uitgenodigde MKB-ers krijgen tijdens het pre-event coaching om te komen tot een goede pitch voor private financiers. Op de Business Development Dag krijgen ze de mogelijkheid om het geleerde in praktijk te brengen en te netwerken met industrie experts, financiers (Business Angels, Venture Capitalist, Corporates en Institutionele beleggers) en collega ondernemers. De presentaties worden door een vakkundige jury  beoordeeld op aspecten als: business potentieel, business team, product / markt combinatie, concurrentiepositie , de mogelijkheid om investeerders aan te trekken en natuurlijk de kwaliteit van de presentatie. Bent u als MKB-er ge├»nteresseerd, neem dan contact op met: d.vanderpas@rewin.nl

Tijd: 13.00-18.00 uur

Pre-event 28 september, 2016: International Networking Dinner
Het International Networking Dinner is op uitnodiging en stelt u in de gelegenheid om kennis te maken met de partners uit het regionale en internationale netwerk van de Biobased Delta en de MKB-ers die deelgenomen hebben aan de Finance Academy. Wilt u graag uitgenodigd worden voor het International Networking Dinner neem dan contact op met: d.vanderpas@rewin.nl. Het Internationale Netwerk Dinner wordt gehouden op ├®├®n van de locaties van het Centre of Expertise Biobased Economy / Centrum voor Innovatief Vakmanschap en toont duidelijk het verband tussen de ontwikkeling van de Biobased Economy en de Human Capital Agenda.

Tijd: 18.00 ÔÇô 22.00 uur

29 september, 2016: 7de Biobased Delta Business Development Day
De mogelijkheid om de hele dag actief te netwerken, te participeren in parallel sessies en om informatie te vergaren. Basis van het programma:

  • Parallel 1: Finance Academy in praktijk: MKB-ers geven een publieke pitch over hun bedrijf
  • Parallel 2: Inzicht in Publieke Financieringsmogelijkheden: krijg een overzicht van locale, regionale, nationale en international subsidiemogelijkheden.
  • Parallel 3: Middag Brokerage: Verbinden van de regionale clusters uit de Biobased Delta met het international netwerk. De clusters hebben in de ochtend de mogelijkheid tot een besloten overleg.
  • Parallel 4: Networking markt: maak kennis met collega ondernemers, en diverse initiatieven vanuit de Biobased Delta, (inter)nationale partners en mogelijkheden om gebruik te maken van lopende programmaÔÇÖs (vouchers). In de Speakers Corner kunt u een Business-2-Business pitch geven. U kunt dit separaat aanvragen bij d.vanderpas@rewin.nl

Tijd: 09.00 ÔÇô 17.30 uur

Locatie: Breda/Bergen op Zoom area

We begroeten u graag op 28/29 september!