“Don’t WASTE the future: reststromen als bron voor grondstoffen en energie”

Op 3 februari houdt Jappe de Best, Lector Biobased Resources & Energy, Het evenement vindt plaats bij St. Joost School of Art & Design in Breda van 15.00 uur tot 17.30 uur. U kunt de lectorale rede ook online bijwonen.

Tijdens de lectorale rede neemt Jappe de Best je mee in het verleden, heden en de toekomst van het terugwinnen van waardevolle grondstoffen uit reststromen.

AANMELDEN

 

Datum
3 februari 2022
Locatie
St. Joost School of Art & Design, Breda

Hoe kan deze grondstofterugwinning bijdragen aan de realisatie van een nieuwe circulaire en duurzame samenleving en wat is de link met de realisatie van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties? Voor welke uitdagingen staan ​​we en hoe kunnen we die overwinnen?

Programma
Voor de lectorale rede is Engels de voertaal.

15.00 – 15.30 Inloop gasten lectorale rede
15.30 – 15.45 Opening door Ralph Simons, Directeur Centre of Expertise Biobased economy
15.45 – 16.30 Lectorale rede Jappe de Best, lector Biobased Resources & Energy
16.30 – 16.45 Overhandiging lectorale keten door Jacomine Ravensbergen, Lid College van Bestuur, Avans Hogeschool
16.45 – 17.30 Borrel

Klik hier voor meer informatie over het lectoraat van Jappe de Best en zijn onderzoeksgroep Biobased Resources & Energy.

Registratie
U kunt zich aanmelden voor de lectorale rede door op onderstaande knop te klikken. U kunt de lectorale rede ook online bijwonen. Na inschrijving ontvangt u één week van tevoren uw definitieve bevestiging van deelname, inclusief praktische details en routebeschrijving.

Covid richtlijnen
De lectorale rede op 3 februari vindt live in Breda plaats maar is ook online te volgen. Wij houden u uiteraard op de hoogte
van eventuele wijzigingen.

AANMELDEN

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close