Leer biobased ondernemen!

Jij wilt een bijdrage leveren aan een beter milieu, door jouw onderneming een biobased draai te geven. Maar je hebt er geen idee van hoe je dat aanpakt. Volg dan de gratis open online cursus MOOC Biobased Business Development.

Hierin kun jij als professional, (beginnende) ondernemer of student aan de slag met een businesscase. Dit kan jouw eigen case zijn, die van jouw bedrijf, een opdracht vanuit jouw opleiding of je kunt een keuze maken uit de lijst die in de MOOC wordt aangeboden.

Gaandeweg de cursus krijgt jouw plan vorm. Een uitgelezen kans om een nieuw idee te ontwikkelen of een bestaand plan op een goede manier uit te werken. In alle gevallen blijft het jouw idee. De business case kan worden beoordeeld door een professional. In de modules (grondstof, partners, burgers-overheid, klant-markt, opbrengsten en concurrentie ) komen diverse business theorieën aan bod. De modules bestaan uit video-instructies, interessante literatuur, quizzen en discussies met deelnemers. We bevelen aan om eerst de MOOC Think Biobased te volgen.

Je vind alle MOOC’s op www.coebbe.nl/onderwijs 

Nieuws