Stage en afstuderen

Binnen het Centre of Expertise Biobased Economy hebben we verschillende mogelijkheden voor stages en afstudeeropdrachten. Wij hebben diverse projecten waarvoor we vaak op zoek zijn naar enthousiaste studenten!

Momenteel zijn op we zoek naar:

Biopolymeer Applicatie Centrum
'Met het Biopolymeren Applicatie Centrum willen we biopolymeren in brede zin onder de aandacht brengen van de industrie en van consumenten. We doen niet alleen technisch onderzoek, maar houden ons ook bezig met (consumenten)onderzoek en marketing/communicatie.'

 

Lectoraat Biobased Energy
Het lectoraat Biobased Energy (lector Johan Raap) bestaat uit docent onderzoekers met een achtergrond in de milieukunde, chemische technologie, chemie en (micro)biologie. Maar ook het juridisch domein, omdat wetgeving en beleid vaak een belangrijke rol spelen bij de realisatie van biobased oplossingen. Onze docentonderzoekers voeren praktijkgericht onderzoek uit samen met (internationale) bedrijven, onderzoeksinstellingen en studenten. Dit gebeurt meestal in de vorm van subsidie- en onderwijsprojecten.

 

Lectoraat Biobased ProductsHet lectoraat Biobased Products van lector Dorien Derksen bestaat uit (docent) onderzoekers met een achtergrond in verschillende soorten chemie zoals organische chemie, analytische chemie, biochemie en chemische technologie maar ook expertise van microbiologie en materiaalkunde zijn aanwezig. De onderzoekers voeren praktijkgericht onderzoek uit samen met (internationale) bedrijven, onderzoeks-instellingen en studenten.

 

Internationaal

Ben je geinteresseerd in een internationale stage/afstudeeropdracht? Bekijk dan de website www.biobasedbrazil.org